Olimpicii din Teleorman au fost premiați de CJ

în Actualitate/Educatie

Monica Vasilescu

olimpiciÎn fiecare an, Consiliul Județean Teleorman organizează Gala de Premiere a Olimpicilor Teleormăneni, eveniment ce își propune să recompenseze copiii deștepți ai județului care, prin munca și talentul lor, reușesc să se afirme în domeniul lor preferat de studiu.

Ca atare, ieri, elevii și liceenii care au obținut rezultate la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale școlare, alături de profesorii care i-au pregătit, au fost premiați de către președintele Consiliului Județean Teleorman – Adrian Gâdea. Festivitatea de premiere a avut loc în sala de ședințe a Palatului Administrativ și i-a adus în prim plan pe elevii și sportivii de elită ai județului, împreună cu oamenii care i-au pregătit pentru competițiile la care au luat parte.

Recompensa oferită, care nu se ridică niciodată la nivelul performanțelor obținute de acești copii deosebiți, a fost însoțită de recunoașterea publică, Adrian Gâdea felicitându-i pe unii dintre cei prezenți pentru rezultatele obținute. Spunem pe unii dintre ei, fiindcă evenimentul a fost marcat de un incident, în sensul în care organizatorii au rătăcit două dintre foile pe care erau trecuți elevii premiați și, astfel, aceștia au venit degeaba la festivitate.

În continuare, vă prezentăm lista cu olimpicii din județ, așa cum a fost ea remisă de Consiliul Județean Teleorman.

preimii1premii 2

premii3premii 4 premii66premii 6premii 7premii 8premii 9

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*