liberinteleorman.ro

Oficiali şi prieteni au fost alături de Florin Obădan la deschiderea clinicii stomatologice Implant Consult

IMG_9555Carmen Dumitrescu
Ziua de 15 mai a fost una foarte importantă pentru Florin Obădan, stomatologul care a demonstrat, prin ani de muncă şi rezultate, că se pot obţine realizări semnificative şi la Alexandria. Asta pentru că momentul a marcat deschiderea oficială a unei clinici stomatologice unice în judeţ, Implant Consult, care va pune la dispoziţia pacienţilor aparatură de înaltă performanţă şi specialişti în majoritatea domeniilor relevante în stomatologie. Un element interesant este acela că, pe lângă aparatul de inhalo-sedare, util pacienţilor anxioşi, la clinica stomatologică a lui Florin Obădan se vor putea efectua operaţii cu anesteziere totală, graţie colaborării cu anestezistul Olimpia Creţu.
IMG_9520La inaugurarea clinicii au fost prezenţi oficiali, Victor Drăguşin fiind alături de Florin Obădan şi declarându-şi public bucuria că Alexandria va beneficia de servicii stomatologice de calitate: “În Alexandria sunt foarte mulţi oameni care au o sănătate precară a cavităţii bucale, astfel că nu veţi duce lipsă de pacienţi. În plus, eu mă bucur că o astfel de clinică apare şi în peisajul nostru urban, mai ales că veţi plăti şi impozite, aşa că am doar motive de apreciere pentru ambiţia dumneavoastră de a inaugura acest centru stomatologic.” Printre invitaţi s-au mai aflat administratorul municipiului, Ştefan Tăbăcitu, senatorul Timotei Stuparu, şeful Poliţiei Judeţene, Valentin Dumitraşcu, procurorul şef Daniela Rădoi, şeful Poliţiei Municipale, Tudorel Pieleanu, dar şi colegi de breaslă, precum stomatologul Eugen Filios. De asemenea, alături de Florin Obădan s-au aflat şi doi prieteni, ambii specialişti în stomatologie din Germania şi India.
Florin Obădan a menţionat că de acum înainte provocarea va fi aceea de a identifica resursă umană IMG_9545competentă, pentru că “indiferent de echipamentele performante pe care le ai, nu poţi obţine cu adevărat rezultate dacă nu ai oameni capabili”. În plus, aşa cum a declarat şi cu alte ocazii, ambiţiile lui nu se opresc aici, însă, ca orice om prudent, Obădan aşteaptă momentan rezultatele acestei prime mari investiţii. Clinica este o afacere de familie, astfel că soţia lui Florin Obădan, stomatologul Eugenia Obădan, a menţionat că această clinică va aduce beneficii semnificative la nivelul judeţului, oferind servicii noi pe piaţa stomatologiei locale. În plus, ea a menţionat că această clinică va începe să funcţioneze de la 1 iunie, mai existând încă nişte detalii de pus la punct. Până atunci, toţi participanţii şi-au declarat deschis bucuria de a fi fost prezenţi la deschiderea unui centru stomatologic, de proporţii pe care Teleormanul nu le-a mai experimentat până acum.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Satiră – Nițulescu & Barbu

Următorul articol

Titirișcă despre Dragnea: ”S-a făcut dreptate”

Cele mai recente articole de Omul de lângă noi