liberinteleorman.ro

Ocupa-ți locul la START!

18 martie 2021
Advertisement

START Training IMM – un proiect creat pentru dezvoltarea companiei tale

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii PIMM Prahova, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația Smart Europe 2020 și Aleron Training Center anunță startul proiectului START Training IMM – POCU/464/3/12/127019, proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANĂ din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Obiectivul general

Proiectul oferă posibilitatea IMM-urilor și a angajatilor lor să acceseze programe integrate de dezvoltare a cunoștințelor, competențelor și aptitudinilor.

Activitățile proiectului se derulează pe o perioadă de 18 luni, 18 martie 2020 – 17 septembrie 2021, în județele: Prahova, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Teleorman și vor consta în organizarea de ateliere de inovare, cursuri de competențe avansate în utilizarea tehnologiei informației și comunicării, cursuri de tehnici de vânzare și negociere dar și proiecte de învățare la locul de muncă.

Grup țintă

În proiect se pot înscrie IMM-urile și angajații acestora, care activează în regiunea Sud-Muntenia și își desfășoară activitatea într-unul dintre sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC. Sunt excluse persoanele care asigură managementul strategic al întreprinderilor, care ocupă poziții de management, fac parte din departamentul de resurse umane sau sunt antreprenori.

Rezultate așteptate:

Ca urmare a desfășurării proiectului vor rezulta cel puțin 336 persoane certificate, care și-au îmbunătățit nivelul de cunoștințe ca urmare a sprijinului primit și 10 companii care au introdus programe de învățare la locul de muncă.

Beneficiile participării în proiectul START Training IMM se vor reflecta atât asupra angajatilor prin creșterea oportunităților profesionale, încredere, cât și asupra companiilor participante în proiect prin: creșterea productivitătii muncii, îmbunătățirea rezultatelor departamentelor implicate, formarea de echipe competente, motivate, cu un nivel ridicat de implicare, fidelizarea angajaților, relație mai bună cu portofoliul de clienți.

Valoarea totală a proiectului: 2.297.729,00 lei

Valoarea cofinațării UE: 1.922.742,73 lei

Proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANA din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Se ÎNCHID restaurantele în Alexandria – Orașul a intrat în scenariul ROȘU

Următorul articol

37 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei pentru teleormănenii care au încălcat măsurile anti covid

Cele mai recente articole de Actualitate