liberinteleorman.ro

Octavian Broșteanu, premiul I la Festivalul de la Amara

3 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

octavian

Festivalul naţional de interpretare a muzicii ușoare româneşti „Trofeul tinereţii“ – Amara este unul dintre cele mai de seamă concursuri de acest gen din țară. La ediţia nr. 48, derulată în perioada 1-2 august 2015, în Ialomița, între cei 14 concurenți calificați s-a aflat și solistul Octavian Broșteanu.

Talentat și bine pregătit pentru a face față rigorilor unui concurs muzical de asemenea anvergură, Octavian a cucerit juriul, format din personalități ale muzicii ușoare, și a obținut premiul I. Prin distincția primită și prin faptul că a fost recunoscut ca având una dintre cele mai bune voci a Festivalului Amara, alexăndreanul nostru a făcut încă o dată dovada valorii sale, a apariției impecabile și a seriozității care îi caracterizează fiecare reprezentație scenică.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Promoție nouă la Poliția din Teleorman

Următorul articol

“Profu’ de religie” a ridicat Casa de Cultură în picioare

Cele mai recente articole de Actualitate