Octavian Broșteanu, pe podium, la Caracal

în Cultură

Monica Vasilescu

octavian brosteanu

Unul dintre cei mai talentați tineri ai Teleormanului, Octavian Broșteanu, a adjudecat un nou trofeu pentru palmaresul său în domeniul muzical. El este câștigătorul premiului al II-lea al Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Radu Şerban”, desfășurat în perioada 5 – 6 septembrie 2015, sub egida Consiliului Local şi a Primăriei municipiului Caracal.
Ediţia nr. 16 a concursului de interpretare dedicat compozitorului Radu Şerban, născut la Caracal, pe 1 Decembrie 1927, a fost jurizată de nume importante ale muzicii românești, precum: preşedinte – Viorel Gavrilă (compozitor), membri – Titus Andrei (redactor muzical), Florin Şişu (redactor muzical), Florian Teodorescu (managerul Centrului Cultural Municipal Caracal).
Distincția primită de Octavian la concursul muzical „Radu Şerban” vine după numai o lună de când acesta a obținut premiul I la Festivalul de la Amara. Răsplata publică nu mai reprezintă o surpriză pentru cei care îl cunosc pe tânărul alexăndrean, elev al Liceului ”Mircea Scarlat” din Alexandria, un artist care muncește foarte mult pentru a ajunge la performanțele muzicale oferite, cu drag și pasiune, publicului său.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*