Octavian Broșteanu, pe podium, la Caracal

în Cultură

Monica Vasilescu

octavian brosteanu

Unul dintre cei mai talentați tineri ai Teleormanului, Octavian Broșteanu, a adjudecat un nou trofeu pentru palmaresul său în domeniul muzical. El este câștigătorul premiului al II-lea al Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Radu Şerban”, desfășurat în perioada 5 – 6 septembrie 2015, sub egida Consiliului Local şi a Primăriei municipiului Caracal.
Ediţia nr. 16 a concursului de interpretare dedicat compozitorului Radu Şerban, născut la Caracal, pe 1 Decembrie 1927, a fost jurizată de nume importante ale muzicii românești, precum: preşedinte – Viorel Gavrilă (compozitor), membri – Titus Andrei (redactor muzical), Florin Şişu (redactor muzical), Florian Teodorescu (managerul Centrului Cultural Municipal Caracal).
Distincția primită de Octavian la concursul muzical „Radu Şerban” vine după numai o lună de când acesta a obținut premiul I la Festivalul de la Amara. Răsplata publică nu mai reprezintă o surpriză pentru cei care îl cunosc pe tânărul alexăndrean, elev al Liceului ”Mircea Scarlat” din Alexandria, un artist care muncește foarte mult pentru a ajunge la performanțele muzicale oferite, cu drag și pasiune, publicului său.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*