liberinteleorman.ro

Octavian Broșteanu, pe podium, la Caracal

8 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

octavian brosteanu

Unul dintre cei mai talentați tineri ai Teleormanului, Octavian Broșteanu, a adjudecat un nou trofeu pentru palmaresul său în domeniul muzical. El este câștigătorul premiului al II-lea al Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Radu Şerban”, desfășurat în perioada 5 – 6 septembrie 2015, sub egida Consiliului Local şi a Primăriei municipiului Caracal.
Ediţia nr. 16 a concursului de interpretare dedicat compozitorului Radu Şerban, născut la Caracal, pe 1 Decembrie 1927, a fost jurizată de nume importante ale muzicii românești, precum: preşedinte – Viorel Gavrilă (compozitor), membri – Titus Andrei (redactor muzical), Florin Şişu (redactor muzical), Florian Teodorescu (managerul Centrului Cultural Municipal Caracal).
Distincția primită de Octavian la concursul muzical „Radu Şerban” vine după numai o lună de când acesta a obținut premiul I la Festivalul de la Amara. Răsplata publică nu mai reprezintă o surpriză pentru cei care îl cunosc pe tânărul alexăndrean, elev al Liceului ”Mircea Scarlat” din Alexandria, un artist care muncește foarte mult pentru a ajunge la performanțele muzicale oferite, cu drag și pasiune, publicului său.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pensionarii din Teleorman au liber la procurarea biletelor de tratament

Următorul articol

Strategii de precampanie electorală. Gâdea direcționează banii către drumuri, iar TelDrum zâmbește pe sub mustăți

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,