liberinteleorman.ro

Octavian Broșteanu a luat premiul I la Festivalul Național de Muzică Folk Trivale Fest – Pitești

1 noiembrie 2017

Monica Vasilescu

Cel mai vizibil tânăr artist din Teleorman câștigă premii pe bandă rulantă. După concursul în care a luat premiul de popularitate, la începutul lunii, unde Octavian a devenit popular la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Castanilor – In memoriam Gabi Dobre, festival de muzică folk organizat la Ploieşti, acesta a adăugat în palmares premiul I al Festivalului Național de Muzică Folk Trivale Fest – Pitești, ediția a III-a.

Între câștigătorii premiilor de la categoria peste 18 ani, pe lângă Octavian Broșteanu, care a obținut locul I, s-a aflat un alt prieten al Teleormanului, Florin Thomits – 50 de ani, Sibiu, care ne-a impresionat de atâtea ori cu vocea sa, aici, în județul care l-a primit cu drag. Florin a luat premiul al III-lea și s-a bucurat de întreaga apreciere a publicului. Premiile au fost înmânate de titanul muzicii folk –  Vasile Șeicaru.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Universitatea Alexandria, înfrântă acasă de multipla campioană națională, Olimpia Cluj-Napoca

Următorul articol

ANUNT PRIVIND VANZAREA PENTRU BUNURI IMOBILE

Cele mai recente articole de Cultură