liberinteleorman.ro

Octavian Broșteanu a câștigat publicul de la Festivalul Castanilor – Ploieşti

8 octombrie 2017

Monica Vasilescu

Talentul lui Octavian Broșteanu nu mai are nevoie de confirmări. El a fost testat în fața multor jurii experimentate și rezultatele au vorbit de la sine. Multe concursuri a câștigat artistul nostru cu glasul, interpretarea și atitudinea sa de pe scenă, dar niciun trofeu nu se compară cu trăirile pe care le are atunci când câștigă publicul. Și nu s-a întâmplat asta doar acasă, aici unde numele său a devenit emblematic, ci și la alte competiții în țară, cum ar fi Festivalul de muzică folk – Chira Chiralina, unul dintre cele mai importante concursuri naționale. Acum, Octavian a devenit popular la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Castanilor – In memoriam Gabi Dobre, festival de muzică folk organizat la Ploieşti. Premiul de popularitate la acest concurs este cu atât mai important cu cât el reprezintă aprecierea unui public vast, pentru că Octavian Broșteanu are puterea de a transmite oamenilor emoţie autentică și o măiestrie care îl particularizează în rândul celor mai talentaţi dintre teleormănenii cu care ne mândrim.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

O nouă performanță a teleormăneanului Iannis Cristea: locul 1 la Cupa Mondială SKDUN

Următorul articol

Prima victorie în Liga I pentru Universitatea Alexandria

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la