liberinteleorman.ro

O teleormăneancă a vrut să se angajeze la Curtea de Conturi cu o diplomă FALSĂ

Au fost percheziţii la proprietăţile unei femei din Teleorman cercetată pentru înşelăciune, uz de fals şi fals în declaraţii. Conform procurorilor, pentru a se angaja la Curtea de Conturi a României, Matei Luminiţa a prezentat o diplomă de licenţă falsificată. Ea a fost audiată de Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice (DICE).

O angajată din fieful lui Dragnea a încercat să fie auditor la Curtea de Conturi cu o diplomă de licenţă FALSĂ! Femeia a lucrat înainte la DGAPS Teleorman.

Poliţiştii DICE din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, uz de fals şi fals în declaraţii, potrivit IGPR. 

Percheziţiile au fost efectuate la proprietăţile unei persoane, care ar fi prezentat pentru angajarea la o instituţie în funcţia de auditor public extern o diplomă de licenţă care nu ar corespunde realităţii, în sensul că documentele necesare pentru susţinerea examenului de licenţă ar fi falsificate.

„De asemenea, cu aceeaşi diplomă, ar fi ocupat, anterior, funcţia de şef serviciu financiar-contabil într-o instituţie publică locală, specializată în ocrotirea şi protecţia copilului”, arată sursa citată. Totodată, aceasta nu ar fi completat corespunzător declaraţia de avere, prin omiterea declarării a şapte imobile.

Advertisement

2 Comments

  1. Cum „a incercat sa se angajeze” ?! Este angajata Camerei de Conturi Teleorman in urma sustinerii unui concurs. Cum i-au fost verificate actele de studii prezentate la data inscrierii la acel concurs?! In calitate de auditor public extern a efectuat controale, verificari la institutiile publice din judetul Teleorman !!! In aceasta situatie, actele de control incheiate sunt nule de drept.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Horoscop 9 Noiembrie. Așteptări înșelate și dezamăgiri pentru unele zodii

Următorul articol

Expoziția „Aspecte rurale teleormănene. Realitățile secolului XX”, la Muzeu

Cele mai recente articole de Actualitate