O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea a vrut să o protejeze VIDEO EXCLUSIV PUTEREA

în Politica altfel

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe dreapta în Piața Victoriei. Inițial, șefii de la Brigada Rutieră au încercat să o protejeze pe tânăra agentă, pe motiv că cele sesizate nu se confirmă. Însă, după ce înregistrarea a intrat în posesia șoferului, Brigada Rutieră a demarat o anchetă și s-a deschis un dosar penal pentru „purtare abuzivă”.

În luna februarie 2022, un șofer a fost tras pe dreapta de o polițistă din cadrul Brigăzii Rutiere din București, în zona Piața Victoriei, pe motiv că autoturismul acestuia avea geamuri fumuri neomologate.

Șoferul a prezentat documentele solicitate, însă agentul constatator Lungu Dara s-a înfuriat de îndată ce șoferul și-a apelat avocatul.

Citiți continuarea pe puterea.ro

6 Comments

  1. Din păcate așa se întâmplă în ziua de azi.Ei se cred stăpâni pe tot,iar până nu găsesc ei un motiv de a te amenda nu se lasă,mai ales sa fii din alt trași la răspundere pentru comportamentul neadecvat in timpul serviciului.

  2. Și cum plm ar putea avea acces un cetățean la body cammurile polițiștilor care sunt strict secrete și puse doar la dispoziția procurorului și judecătorului .Oameni buni lăsați o mai moale cu dezinformările .fake news.Unde e înregistrarea vreau sa o văd hai pune o aici dacă exista .

  3. Sa le facă recorder o investigație. Ca pana acum numai ii compătimesc, ba ca nu sunt antrenați, ba ca sunt persecutați.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*