O patrulă de siguranță a Poliției Alexandria a depistat un urmărit național

în Actualitate/Politie

Un bărbat din municipiul Timișoara care încerca să se sustragă de la executarea unei pedepse privative de libertate a fost găsit, pur întâmplător, în Alexandria de către o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Alexandria.

În seara de 4 ianuarie, după ora 22.00, polițiștii din Alexandria au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. După verificare acestuia, oamenii legii au pus în aplicare mandatul emis de Tribunalul Dolj, astfel că bărbatul a ajuns la Penitenciarul Giurgiu, unde în prezent își execută pedeapsa.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*