liberinteleorman.ro

O minoră din Plosca a fost violată de trei bărbați

12 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

politieCazurile de viol nu contenesc în România. Teleormanul nu face excepție de la regulă, mai ales că, la un moment dat, se afla pe primele locuri la nivel național în privința acestor fapte. Cel mai recent caz de viol s-a petrecut zilele trecute, atunci când o minoră în vârstă de 14 ani a trecut prin clipe teribile, fiind supusă traumelor fizice și psihice de trei indivizi, aflați, provizoriu, după gratii.

”La data de 10.08.2015, orele 09,00, Postul de poliţie Plosca a fost sesizat despre faptul că doi copii minori, de 14 ani, în seara zilei de 09.08.2015, orele 22,00, au dispărut de la domiciliu. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi în urma verificărilor efectuate pe raza comuna Plosca au fost găsiţi cei doi minori şi încredinţaţi părinţilor. Din cercetările efectuate a reieşit că, în seara zilei de 09.08.2015, orele 22,00, cei doi minori au fost luaţi pentru a se plimba cu autoturismul de B.Ş., 29 ani, din comuna Plosca, dar acesta i-a transportat către comuna Nenciuleşti, unde s-au întâlnit cu M.I.,23 ani şi B.N., 31 ani, ambii din comuna Nenciuleşti. Cele trei persoane, respectiv, B.Ş.,M.I. şi B.N. au transportat cu autoturismul pe cei doi minori pe malul râului Vedea, de pe raza comuna Nenciuleşti, şi, ulterior, la domiciliul lui B.N., unde prin constrângere fizică şi psihică au întreţinut raporturi sexuale normale cu minora. Doi dintre bărbați au fost prinşi şi conduşi la sediul postului, iar pentru suspectul B.Ş. s-au iniţiat activităţi de căutare fiind depistat şi prins pe raza mun. Giurgiu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, suspecţii fiind reţinuţi şi arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

”La Alexandria condițiile sunt foarte grele, se respiră foarte greu în sală, e o performanță să poți să asiști la un spectacol”

Următorul articol

În oraşul fără librării, doar 70 de alexăndreni mai trec zilnic pe la bibliotecă

Cele mai recente articole de Actualitate