liberinteleorman.ro

O femeie de 76 de ani a fost violată de un tânăr din Vânători

2 septembrie 2015
Advertisement

În ziua de 1 septembrie, ora 10.55, polițiștii din Turnu politieMăgurele au fost sesizați de către o femeie din municipiul București cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 76 ani, a fost victima unui viol comis în data de 29/30.08.2015, de către un tânăr din comuna Lisa, județul Teleorman.
La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Crîngu, care au constatat următoarele: În dimineața zilei de 29.08.2015, în jurul orei 04.20, un tânăr în vârstă de 26 ani, din comuna Lisa, sat Vânători, a pătruns în locuința părții vătămate, o femeie în vârstă de 76 ani, din comuna Seaca, sat Năvodari, și a întreținut relații sexuale cu aceasta, fără consimțământul ei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ’’viol și violare de domiciliu’’. Față de persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele cu propunere de arestare preventivă, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, ofițer de poliție Teodora Dragole.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Marea pace liberală

Următorul articol

Când te numești Tunaru, arunci gunoiul în stradă și îți faci garaj în locul ghenei

Cele mai recente articole de Actualitate