O femeie a născut în ambulanța SMURD Videle

în Actualitate

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Teleorman, a născut într-o ambulanță de la SMURD Videle în drum spre spital. Ea își va boteza copilul „Dan”, numele paramedicului care a asistat-o.

Evenimentul a fost relatat pe pagina de Facebook a IGSU: „- Ce nume vreți să-i puneți băiețelului?- DAN, ca al acestui paramedic care m-a ajutat!”Aceasta a fost dorința unei mămici care, azi-noapte, la ora 23.45, a dat naștere unui băiețel în ambulanța SMURD Videle, în timp ce se îndrepta către Spitalul Județean Alexandria.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, intrată în travaliu pe drum spre unitatea spitalicească, a fost asistată la naștere de asistenta medicală Ciurilă Mihaela, din cadrul SAJ Teleorman și de paramedicii SMURD Videle – plt.adj.șef Bucin Aristică, plt. adj. Dragomir Dănuț și plt.maj. Muscalu Eugen.În cele din urmă, aventura s-a încheiat cu bine, copilul și mama fiind aduși la spital sănătoși, de unde au fost preluați de personalul medical.Mămica băiețelului le-a mulțumit din suflet salvatorilor pentru ajutorul oferit, iar la întrebarea medicului privind numele copilului, ea a răspuns imediat, fără să mai stea pe gânduri:”- DAN, ca pe acest paramedic care m-a ajutat!”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*