liberinteleorman.ro

O elevă din Teleorman, Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de neogreacă

3 mai 2022
Advertisement

În perioada 15-17.04.2022, Păun B. Elli Maria, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” Alexandria, a participat la etapa națională a Olimpiadei de neogreacă, desfășurată la Colegiul Național Vasile Alecsandri Galați, unde a obținut Premiul I și calificarea la etapa internațională a olimpiadei.

Echipa ISJ Teleorman o felicită pe elevă pentru rezultat, precum și pe părinții acesteia pentru susținerea permanentă a elevei. Mult succes la etapa internațională!

De asemenea, rezultate foarte bune au fost obținute la disciplina limba romană. La Olimpiada de limba și literatura română clasele V-VIII, desfășurată la Târgoviște ,în perioada 18-21 aprilie ,eleva PĂLICI Maya -Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, Alexandria ,prof. îndrumător Popescu Simona, a obținut mențiune.

La Olimpiada de limba și literatura română clasele IX- XII, desfășurată la Slobozia, în perioada 26-30 aprilie, eleva IATAN Dora -Colegiul Național„ Anastasescu”, Rosiorii de Vede, prof. îndrumător Băluș Simona, a obținut premiul al III- lea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Rezultate excelente la etapa națională a Olimpiadei de Limbă franceză și engleză – ediția 2022

Următorul articol

Un biciclist a fost lovit MORTAL de un șofer în vârstă de 24 de ani

Cele mai recente articole de Educatie