liberinteleorman.ro

O circulară penală a speriat primăriile PSD din Teleorman – Stuparu: “Sunt atât de proşti, încât nu ştiu că metoda “Suveica” nu se mai foloseşte”

11 noiembrie 2014
Advertisement

timotei stuparuCarmen Dumitrescu

Dacă iniţial, campania electorală părea de-a dreptul fadă în Teleorman, iată că a venit momentul dezlănţuirilor, mai ales verbale, pe ambele fronturi de luptă. Şi acum, social-democraţii sunt foarte supăraţi atât pentru faptul că alegerile sunt observate şi analizate intens la  nivelul judeţului Teleorman, dar şi pentru faptul că prin judeţ a început să circule un document, în fapt, o plângere penală către Direcţia Naţională Anticorupţie, formulată de fundaţia Acta Non Verba, prin care este semnalat faptul că la nivelul judeţului Teleorman, primarii din judeţ, coordonaţi de Liviu Dragnea, s-au constituit într-un grup infracţional organizat, în scopul fraudării masive a votului.

Cei de la PSD au făcut, potrivit purtătorului de cuvânt Timotei Stuparu, nişte săpături pe marginea cazului şi ar fi constatat că totul nu este altceva decât o maşinărie de intoxicare a opiniei publice şi de intimidare a primarilor social-democraţi:  “Vă dau acum cazul Fundaţiei Acta Non Verba. Dacă ştiţi ceva despre ea, vă rog să-mi spuneţi, pentru că sunt slăbuţ în acest domeniu. Fundaţia aceasta are o acţiune în toată ţara. Au primit primari de-ai noştri, la Lunca, la Islaz, la Pietroşani, la Orbeasca şi aşa mai departe, o plângere penală care a fost înaintată DNA-ului, care este de fapt un fals, spre intimidare. Toate au acelaşi conţinut, doar că se schimbă numele primarilor. Această fundaţie este înregistrată pe la Suceava, pe la Bucureşti, dar şi în străinătate. Deci are sediul acolo, dar trimite plicurile de la Cluj. De aceea, m-am consultat cu jurişti şi am ajuns la concluzia că nu e înregistrată nicăieri, că totul e o ficţiune, o armă de presiune şi de intimidare, pe care o practică ACL-ul.”

Dar pentru că gura păcătorului adevăr grăieşte iar noi lucrăm cu materialul clientului, Stuparu a uitat că se află la o conferinţă de presă şi a dat glas unui gând ce n-ar fi trebuit rostit, care a generat amuzament în rândul presei locale, prezente la conferinţa de presă: “ Ei spun aici că principalele căi prin care ei vor acţiona sunt: anularea voturilor, metoda “Suveica”, metoda “Maradona”…  Doamne! Sunt atât de proşti, că metoda “Suveica” a fost pe la începuturi. N-o mai foloseşte nimeni. S-au elevat oamenii. S-a evoluat mult în asta…”

Comentariile sunt, ca de obicei, de prisos.

2 Comments

  1. Tovarase psdist Timotei Stuparu,, dumneata nu ai auzit de COPII….( nu copii care alearga si se joaca pe pagisti ) COPII, dupa documente oficiale…Cand se depune o plangere penala impotriva mai multor persoane, sau primarii, se fac COPII, dupa documentul oficial principal si se trimit la toti cei mentionati IN plangere…mai sunteti multi prosti in tara aia…cum dumnezeu de ati ales atatia PROSTI GRAMADA ca primari sau ca…ce-or fi…? ah, am uitat, PSD l-a inlocuit pe Dumnezue cu Ponta…cum poti sa fi atat de CRETIN, tovarase Stuparu ? si mai mult cum poti sa-ti imaginezi ca mai poti prostii multe lume, in afara de PROSTII din PSD ?
    Ne credeti pe toti prosti….toata LUMEA ( Europa, America, Australia, ) e cu ochii pe Romania si in special pe indivizi ca dumneata , din PSD…credeti ca NU se stie in TOATA LUMEA< ce vrea sa faca trepadusul de DRAGNEA ? credeti ca va mai merg FRAUDELE ????????? sunteti pleava Romaniei care v-ati propus s-o distrugeti…VOI PSD….

  2. DECI ,,SUVEICA ,,A FOST FOLOSITA CANDVA. V-AM SPUS EU CA STUPARU E UN JEG .UN TURNATOR ORDINAR CARE NU POATE CONVINGE NICI DOUA BABE DE LA TIGANESTI ,FARA SA LE AMENITE CU PENSIA SAU ETC?ATATA POATE .II DAU O VESTE TRISTA: CHIAR DACA CASTIGA PONTA,SOCILAISMUL LA CARE VISEAZA STUPARU,SA DUS DRKULUI.NICI MACAR ,,IONUT URCAT PE DIVANUT,,NU MAI VREA PAINE PE CARTELA SAU DACIA 1300. EU IL CRED PE ACEST INDIVID ,DACA ISI VINDE VILA DE LA TIGANESTI SI SPATIILE COMERCIALE LUATE CU CERTIFICAT DE REVOLUTIONAR,SI VA TRAI INTR-O GARSONIERA.ATUNCI IL VOTEZ

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

NE(A)GUstorii cu „ciocoii” pe MANipulare

Următorul articol

Alegeri cu “penale” în Teleorman. Teodor Niţulescu reclamă votul cu verigheta şi ceasul electoral

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss