liberinteleorman.ro

O altă marionetă din Teleorman a ajuns în Guvern: Viorel Râcu, susținător al lui Dragnea la DNA, a fost angajat în Ministerul Economiei!

18 ianuarie 2019
Advertisement
Viorel Râcu și Viorica Dăncilă

Carmen Dumitrescu

Probabil că în acest moment, la nivelul Guvernului României nu prea mai există multe poziții care să nu fie ocupate de teleormăneni. Din ce știm noi, cam toată lumea din PSD Teleorman a primit o „bucățică” din prăjitura guvernării, puține dintre marionetele PSD Teleorman rămânând în Teleorman după ce Dragnea și echipa s-au deplasat încet, dar sigur, către Centru. Astfel, guvernarea a rămas pe mâinile unor gospodine, unor specialiste în make-up și a unor oameni care știu să sărute cu pasiune mâna care îi hrănește. Din această ultimă categorie face parte un tânăr din Roșiorii de Vede, care și-a dedicat, la propriu, viața partidului.

Mereu alături de primarul orașului, dar și de conducerea județeană a partidului, Viorel Râcu, căci despre el este vorba, a fost însă remarcat de publicația Kamikaze, fiind imortalizat într-o fotografie cu echipa de partid, o fotografie atât de grăitoare, încât jurnaliștii de la Kamikaze au prognozat că aceea e viitoarea componență a Guvernului României.

Ei bine, nu s-au înșelat prea tare. După o scurtă experiență de consilier pe la Forțele de Muncă, Râcu  s-a aranjat din ce în ce mai bine. Și nu a făcut-o de unul singur, ci l-a ajutat partidul.

 

Deși probabil a contat foarte mult (pentru partid, nu la CV), atitudinea lui Râcu atunci când Dragnea avea nevoie de susținători la DNA și aproape că s-a luat la bătaie cu un cunoscut protestatar Rezist. Dar, dincolo de faptul că știe să înjure și are rezistență la frig, Râcu nu prea are conformație de angajat la nivel de guvern. Din ce înțelegem, vorbim despre un absolvent al Universității Partidului de la Alexandria (faimoasa „Valahia”), fără alte calificări și cursuri în afară de cele oferite de partid, constând în lipitul de afișe, adunatul oamenilor la mitinguri sau, de ce nu, strigatul pe la DNA împotriva legilor țării, în susținerea infractorilor.

Acum, Râcu a ajuns la Ministerul Economiei. Din ce reiese de pe pagina lui de Facebook, am fi tentați să credem că principala lui ocupație acolo e să facă fotografii și să o laude pe Dăncilă. În plus, tânărul n-are nicio problemă în a-și pune ia pe el, doar pentru că așa dă bine în idealul pesedist de pretutindeni. În esență, are opinii mâncate pe nemestecate de la Antena 3 și ascultă manele. Cam asta despre oamenii Ministerului Economiei. Și, în aceste condiții, chiar n-ar trebui să ne mai surprindă nimic… Până la urmă, dacă și Râcu a ajuns să aibă păreri despre responsabilitățile multinaționalelor față de România, totul e posibil în țara asta. Dacă, evident, îndrăznești să crezi!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Teleorman, studiu de caz: O asociație care ar trebui să aducă fonduri europene, ținută în viață artificial de Consiliul Județean. Finul lui Liviu Dragnea a condus asociația înființată de Liviu Dragnea

Următorul articol

Prin labirintul memoriei, dincolo de lacătele tăcerii, cu scriitura profundă a Elei Nicolau…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică