Noul primar de la Roșiori depune jurământul

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

valerica cîrciumaruEdilul-șef reales de către roșiorenii care s-au dus la vot va depune jurământul de credință. Valerică Cîrciumaru va fi învestit în funcție de către reprezentanții Judecătoriei și cei ai Prefecturii. Ședința de constituire a Consiliului local de la Roșiorii de Vede și de învestire în funcție a primarului ales va avea loc joi, 23 iunie 2016, ora 10.00, la Colegiul Național „Anastasescu”, în sala Amfiteatru.

Cîrciumaru Valerică (PSD) se află la primul mandat de primar. Prin voturile exprimate de alegători, forul legislativ al municipiului Roșiorii de Vede va avea în componență 19 consilieri care fac parte din următoarele formațiuni politice: PSD – 10 consilieri; PNL – 5 consilieri; UNPR – 2 consilieri; PMP – 2 consilieri.

2 Comments

  1. Sunt un om de gandire liberala, dar la nivel de municipiu, nu politica ci administratia primeaza! Domnul CARCIUMARU Valeriu este o personalitate locala, un om de mare probitate morala, onest, moral, un economist bine pregatit, un om de actiune, iubit si respectat de oamenii municipiului!
    Este un OM, nu un membru de partid!
    Ajutati-l, sustineti-l, sigur, lucrurile bune nu vor intarzia sa apara!!!!…Pe langa o viata civilizata si in siguranta, mare provocare va fi aparitia de noi locuri de munca!!!!Si se va intampla…Un gand bun de succes, Vali, nu esti singur!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*