liberinteleorman.ro

Noul primar de la Roșiori depune jurământul

21 iunie 2016

Monica Vasilescu

valerica cîrciumaruEdilul-șef reales de către roșiorenii care s-au dus la vot va depune jurământul de credință. Valerică Cîrciumaru va fi învestit în funcție de către reprezentanții Judecătoriei și cei ai Prefecturii. Ședința de constituire a Consiliului local de la Roșiorii de Vede și de învestire în funcție a primarului ales va avea loc joi, 23 iunie 2016, ora 10.00, la Colegiul Național „Anastasescu”, în sala Amfiteatru.

Cîrciumaru Valerică (PSD) se află la primul mandat de primar. Prin voturile exprimate de alegători, forul legislativ al municipiului Roșiorii de Vede va avea în componență 19 consilieri care fac parte din următoarele formațiuni politice: PSD – 10 consilieri; PNL – 5 consilieri; UNPR – 2 consilieri; PMP – 2 consilieri.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Sunt un om de gandire liberala, dar la nivel de municipiu, nu politica ci administratia primeaza! Domnul CARCIUMARU Valeriu este o personalitate locala, un om de mare probitate morala, onest, moral, un economist bine pregatit, un om de actiune, iubit si respectat de oamenii municipiului!
    Este un OM, nu un membru de partid!
    Ajutati-l, sustineti-l, sigur, lucrurile bune nu vor intarzia sa apara!!!!…Pe langa o viata civilizata si in siguranta, mare provocare va fi aparitia de noi locuri de munca!!!!Si se va intampla…Un gand bun de succes, Vali, nu esti singur!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul și consilierii locali de la Alexandria au jurat!

Următorul articol

Ce instituție va mai pipera Cristiana Piper Savu

Cele mai recente articole de Actualitate