liberinteleorman.ro

Noi percheziții DNA la Protecția Copilului Teleorman

mascati DGASP (2)Carmen Dumitrescu

Cu aproximativ un an în urmă, procurorii DNA au tulburat pentru prima dată liniștea celor de la DGASPC Teleorman. Consecințele au fost imediate, condamnarea Floarei Alesu fiind un subiect pe marginea căruia a curs destulă cerneală. Locul ei a fost luat, pentru scurt timp, de Rodica Miloș, director economic al instituției și tiran de serviciu cu angajații DGASPC în timpul programului de muncă. După cum a arătat și ziarul nostru, Rodica Miloș nu este nici ea icoană de închinat, lucru demonstrat în această dimineață de perchezițiile celor de la DNA la Protecția Copilului, dar și la domiciliul acesteia. La această oră, cei de la DNA se află încă în instituție, astfel că până acum nimeni nu ne-a putut oferi detalii cu privire la subiectul noilor cercetări ale procurorilor.

Acțiunea celor de la DNA este confirmată și de președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, care a declarat că știe despre faptul că procurorii se află la DGASPC, dar nu are încă date legate de obiectul perchezițiilor.

Revenim cu detalii pe măsură ce le vom avea…

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Andreea Borțun: donați „Pentru spiritul viu”

Următorul articol

Coregraful Edi Stancu va juriza a VII-a ediție a Concursului „În pași de dans”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică