liberinteleorman.ro

Noaptea perseidelor în politică: UNPR se bagă pe sub pielea PNL. Și lui PNL îi place!

17 august 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

unprPoliticienii, în general, nu sunt pasionați de fenomene astronomice, dar unii au nimerit un moment în care curentul de meteori Perseide a fost foarte activ și au pus-o de-o prindere de mână. O mişcare foarte interesantă şi cu multiple însemnătăţi politice a avut loc joi, la Capitală, atunci când un cunoscut uneperist a fost numit într-o funcție de vază cu sprijinul unor peneliști. Atitudinea nu ne miră, dacă stăm să ne gândim că generalul (fără trupe) Oprea a căzut mereu în picioare în ultimele guverne, mai ales că UNPR a dat deja semnalul că se află pe poziții, ne referim aici la desemnarea lui MRU la SIE cu ocazia reexaminării Codului Fiscal în Parlament.

Nici la Teleorman nu va fi complicat. Nu știm cu Florică Mara cum va sta treaba (deși el este un cunoscut al defunctului PDL), dar în privința noului său partener – Liviu Neagu, fost PPDD-ist, nu vor fi probleme, fiindcă politicienii din Opoziție îl slăvesc ca pe Arsenie Boca.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Alexandria înstrăinează centralele termice, iar angajații primăriei… limba română

Următorul articol

Firmele cu profit piperat profită de Consiliul Județean Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică