liberinteleorman.ro

Noaptea în care la Alexandria s-au cheltuit 2500 lei pe minut

2 septembrie 2019

8 minute de spectacol pirotehnic au costat bugetul local al Alexandriei 19.400 de lei. Cu alte cuvinte, pentru focul de artificii pe care locuitorii orașului l-au admirat cu gura căscată s-au cheltuit aproximativ 2.500 de lei pe minut. „Scump, domn’le, scump! Anul trecut era mai ieftin.”, ar spune cârcotașii. Și pe bună dreptate, în condițiile în care anul trecut costul unui minut de spectacol pirotehnic se ridica la doar 1000 de lei. E drept, însă, că anul acesta artificiile chiar au fost spectaculoase, mulți dintre privitori întrebându-se dacă nu cumva s-a investit mai mult în artificii, ca să se vadă show-ul luminilor și la Rahova.

Dincolo de glume, se poate spune că în încheierea zilei de 1 august s-au cheltuit la Alexandria, din banii noștri, 2500 de lei pe minut. Probabil că localnicii sunt dispuși să plătească bani grei pentru amintiri. Altfel, risipa asta nu prea are explicații.

https://www.facebook.com/carmen.dumitrescu2/videos/2653318788022642/

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, Primăria Alexandria a contractat prin cumpărare directă, cu OP la 30 de zile, un foc de artificii profesional de la un vechi abonat al banului public de la noi, și anume S.C. Wolf Impex SRL. Costul achiziției s-a ridicat la 19.400 de lei și a presupus, potrivit descrierii, o declanșare de focuri realizată electronic, cu efecte deosebite, pe multiple etaje de înălțime. Totul pentru 7 sau 8 minute de spectacol al luminilor.

Advertisement

1 Comment

  1. Sustineti interzicerea fabricariii folosiriii artificiilor sperie orbesc omora animalele pasarile salbatice domestice copiii oameniii si distrug cerul stratul de ozon atmosfera ducand la seceta

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Inconștiența unui proprietar de teren a aprins pădurea de la Țigănești

Următorul articol

VIDEO. Dialog liber cu Daniel Tuinete, protestatarul singuratic de la Turnu Măgurele: „Noi suntem puterea, nu ei!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică