Nițulescu nu îndeplinește criteriile pentru a fi numit prefect

în Actualitatea politică

nitulescuCarmen Dumitrescu

Știrea zilei de astăzi a fost, în mod cert, posibila numire a lui Teodor Nițulescu în funcția de prefect al județului Teleorman. Totuși, se pare că steaua norocoasă a afaceristului n-a fost în toanele ei cele mai bune. Sursele noastre spun, fără tăgadă, că unul dintre criteriile numirii în funcția de prefect ar fi și aceea ca numitul să-și exercite în prezent activitatea într-o instituție publică. În condițiile date, noul scenariu prevede numirea lui Liviu Dumitrașcu în funcția de prefect și a lui Florică Mara în cea de subprefect. Evident că surprize ar putea să apară până miercuri, dar vestea că Nițulescu întâmpină piedici în procesul de revenire în scena politicii ne bucură. Din păcate, înlocuirea cu Florică Mara pare de la mare distanță, o decizie la fel de proastă. Și partea tristă e că acum e clar că, în Teleorman, partidele politice nu mai dispun de resursă umană de calitate.

2 Comments

  1. Să nu fim naivi! Şi o singură zi, dacă are activitate întro instituţie publică, poate fi numit. S-a mai întâmplat şi altă dată. Pe ceilalţi ce-i recomandă??? Posibilitatea ca Fl. Mara să fie numit este de râsul curcilor…

  2. E adevarat , sunt putini care indeplinesc conditiile si ar fi si pregatiti pentru asta .Nitulescu are si el dosare penale si nu va fi numit. Cei de la PSD sunt toti slugile baronului si baronul pune doar incompetenti pentru ca stie ca acestia vor executa toate sarcinile primite in plic pentru ca altfel zboara din functii pentru ca rar indeplinesc criteriile cerute de functie si aici nu ma refer doar la functia de prefect ci la toate functiile publice ocupate de psd-isti.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*