Niţulescu îşi ţine primarii PDL pe lângă el

în Bârfe

nitulescu-barbuCei care-l dădeau pe Niţulescu mort şi îngropat din punct de vedere politic ar trebui să mai mediteze puţin la subiect. Nu de alta, dar personajul încă mai are fani în partid, şi nu orice fel de fani, ci primari ai fostului PDL, care au refuzat să-şi facă adeziunea la noul PNL, din simplul motiv că nu doresc să fie lângă Bitanu’. Oricât de ciudat ar părea, în acest moment şase dintre primarii aripii democrat-liberale din PNL refuză să accepte conducerea partidului de către fostul primar de la Suhaia şi îl cer pe Niţulescu înapoi. Ce e drept, ca şi Dragnea, Niţulescu nu poate fi uitat uşor…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Constantin BERCHET PRIMAR!!!Acest atlet al sportului, culturii si businessului local, crescut la umbra marelui Tudorel NITULESCU a pus municipiul pe harta prosperitatii nationale!!!!Ura!!!!Ura!!!!Ura!!!!BERCHET PRIMAR!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*