liberinteleorman.ro

Nițulescu: ”Dacă veneau la ședință, le rupeam o mână și un picior!”

nitulescuAșa s-a exprimat președintele PDL Teleorman, cu referire la secretarul general al partidului – Cristi Barbu și președintele de la organizația de tineret – Cătălin Burcescu, la ședința de partid în care intenționa să ia ”niște decizii”.
Conform unor surse, Teodor Nițulescu le-a spus celor prezenți că nu contează ce vor membrii BPJ, domnia sa își va face birou politic singur și îi va exclude oricum pe cei doi colegi ai săi de care s-a zvonit că ar fi contracandidați în cursa pentru președinția partidului.
Întrucât BPJ nu s-a întrunit, fiindcă persoanele prezente au fost insuficiente și nu s-a întrunit cvorum, pedeliștii nu au reușit să ia nicio decizie concretă.

Au izbutit, însă, să mai aducă o pată neagră asupra partidului, dar se pare că nu mai contează culoarea, din moment ce portocaliul se transformă pe zi ce trece în galben, topindu-se în noul PNL…

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ședință în PDL pe tema “fiilor rătăcitori”

Următorul articol

A treia ediție a Seratelor Libere a marcat bucuria de a fi liber în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate