Nicușor Dan vine, cu autocarul, la Alexandria

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

autocar-usrÎn prag de alegeri, Nicușor Dan – liderul Uniunii Salvați România vine în capitala Teleormanului pentru a susține candidații filialei din Alexandria.

Acesta va începe periplul prin Teleorman cu o conferință de presă, care va avea loc într-un loc neconvențional, la intersecția dintre strada Libertății și strada Ion Creangă, la începutul pietonalei, în autocarul USR.

Candidații USR Teleorman sunt: Șerban Marinescu (locul 1 pentru Camera Deputaților), Sergiu Iordan (locul 2 pentru Camera Deputaților), Nicușor Lina (locul 1 la Senat).

Șerban Marinescu este arhitect, are doi copii și a denunțat un primar la DNA pentru că i-a cerut mită. A decis să intre în politică pentru că dorește să schimbe jocurile acestei clase de politicieni, politicieni care discută ore în șir la televizor despre alți politicieni ca ei, uitând că politica este despre oameni și problemele lor cotidiene.

Sergiu Iordan s-a născut în Turnu Măgurele și este absolvent al facultății de Electronică și Telecomunicații. A pus bazele a numeroase afaceri în diverse domenii de activitate (comerț, prestări servicii și producție software).

Nicușor Lină s-a născut în Alexandria, este antreprenor și candidează pentru că știe că spiritul antreprenorial în Teleorman este sufocat de firme protejate de stat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*