Nicolae Stan a cășunat pe viceprimar

în Bârfe

Nicolae StanBÂRFE: În comuna Mavrodin, și nu doar, a fost celebră prietenia dintre primarul Nicolae Stan și vicele Anghel Zaharia. De la o vreme, se pare că relația dintre cei doi nu mai este în parametri politici și nici în cei de ordin uman.

Primii oameni din Primăria Mavrodin s-au luat de la restanțele din campania electorală, acolo unde au mers mână de mână și ban la ban.

Când a intervenit datoria generată de ”ochiul dracului”, Nicolae Stan și Anghel Zaharia se frecventează mai rar pentru că, vorba lui Seneca (un cunoscut al celor doi), ”prietenia sfârșeste acolo unde începe neîncrederea”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*