liberinteleorman.ro

Nicolae Bulumac nu mai este director la Căminul de bătrâni din Cervenia

26 iulie 2016

Monica Vasilescu

otilia stoica si bulumacDoctorul Nicolae Bulumac a condus Căminul pentru Persoanele Vârstnice încă de pe vremea când acesta avea destinație de unitate spitalicească. Mandatul acestuia, încredințat din nou de Consiliul Județean Teleorman în urmă cu trei ani a expirat astăzi, drept care, consilierii județeni au desemnat o altă persoane care să conducă destinele casei de bătrâni. Este vorba despre Otilia Ionela Stoica, angajat al căminului care va exercita temporar funcția de director, pâna la ocuparea postului prin concurs, dar nu mai mult de șase luni într-un an calendaristic.

Otilia Stoica este angajată a căminului din Cervenia în funcția de coordonator al personalului de specialitate și îndeplinește condițiile cerute de post, respectiv studii superioare economice și vechime de cel puțin cinci ani în specialitatea studiilor. Ea va beneficia de un salariu brut de încadrare în valoare de 5.389 lei/lună, din care 4311 este salariul de bază, iar 1.078 lei sporul de vechime, în cuantum de 25%.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

După modelul Dragnea, Pîrvulescu a oprit lucrările Consiliului Județean Teleorman

Următorul articol

Vida Florian, în locul Alinei Cațan la Consiliul Județean

Cele mai recente articole de Actualitate