Nicolae Bădănoiu ripostează la amenințările PSD Teleorman: „Vă asigur că ceea ce se relatează este o schimonosire a adevărului”

în Actualitatea politică/Administratie

Conflictul dintre fostul primar al orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, și conducerea PSD Teleorman se amplifică. Riposta pesedistă, cu iz de amenințare, publicată astăzi în presa locală din Teleorman, a fost tratată de Nicolae Bădănoiu cu eleganță, acesta anunțând că va proba în instanță abuzul la care este supus în aceste zile. Comunicatul transmis de PSD Teleorman conține, la finalul său, o amenințare voalată, pe care e greu să n-o tratezi ca atare, atâta vreme cât documentul nu este asumat de vreo persoană din conducerea partidului, scopul său fiind acela de a induce frica.

Ne exprimăm speranța ca pe viitor domnul Bădănoiu să fie mai preocupat de propriile deficiențe, nu doar de ocuparea unor funcții de conducere și să își facă un examen obiectiv în ceea ce privește administrarea localității și lipsa unei preocupări serioase pentru dezvoltarea orașului Videle, fapte care au dus la ratarea unor proiecte pentru cetățenii din Videle. „, se arată în încheierea comunicatului transmis astăzi de PSD Teleorman.

Nicolae Bădănoiu a ales să răspundă pe o rețea de socializare, unde specifică foarte clar că oamenii din conducerea PSD și-au propus să transmită opiniei publice o versiune deformată a adevărului.

A demisionat!” …SERIOS??? Îmi permit să îmi acord dreptul la replică vis-a-vis de comunicatul de presă al PSD Teleorman (neasumat public însă de niciun „personaj”din rândul partidului). Vă asigur că ceea ce se relatează este o schimonosire a adevărului. Adevăr pe care îl veți descoperi singuri, atunci când după depunerea documentelor doveditoare în instanță, le voi face publice pe toate căile de comunicare. Reamintesc tuturor că nu a fost scopul meu sa stârnesc un război, ci doar am cerut corectitudine. În ceea ce privește nivelul de dezvoltare al orașului la momentul actual – se pare ca acesta este rezultatul „sprijinului” acordat de către partidul pentru care cetățenii orasului Videle si-au adus votul cu fiecare ocazie. Dragi cetățeni, vă asigur de izbânda mea și vă mulțumesc din suflet pentru susținere, încurajări și gândurile bune! „, a scris Bădănoiu pe Facebook.

Relația tensionată dintre Nicolae Bădănoiu și o parte a conducerii PSD Teleorman datează de mai bine de doi ani, acesta fiind considerat rebelul partidului, doar pentru și-a permis să aibă întotdeauna păreri personale și să păstreze relații civilizate cu oameni pe care partidul îi considera indezirabili. Mai mult, Bădănoiu a deranjat conducerea PSD pentru că a pus în mai multe rânduri întrebări incomode despre afacerile societăților de casă ale formațiunii politice. Încetarea mandatului său, prin ordin de prefect, vine la doar o zi după ce fostul primar din Videle solicitase PSD Teleorman intrarea în legalitate cu privire la amplasarea bannerelor de promovare ale Vioricăi Dăncilă în orașul pe care la vremea aceea încă îl administra.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. ”Orice om poate gresi,dar numai cel fara minte staruie in greseala.”
    Stim cu totii ca dl.Badanoiu a mai avut astfel de iesiri,de a ameninta cu demisia.Am crezut o buna bucata de timp ca este un luptator,dar lasitatea a fost mai tare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*