Nicolae Bădănoiu dă ”milităria” jos, la Videle!

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Nicolae BadanoiuLa Videle, a fost scandal mare pe tema mitei, pentru care viceprimarul Marius Florin Nedelcu a fost reținut 24 de ore, sub acuza că, la începutul lunii iunie 2015, a pretins suma de 45.000 lei de la un om de afaceri (denunțător în cauză), căruia i-a propus să-l sprijine în atribuirea unui contract finanțat de la bugetul local pentru construirea unor terenuri de sport sintetice în Videle.

Potrivit procurorilor DNA, vicele Nedelcu l-a convins pe omul de afaceri că verificarea modului de executare a lucrărilor este tot atributul primăriei, în calitate de beneficiar, și că nu vor fi probleme cu plățile. După ce a încasat arvuna, la data de 26 ianuarie 2016, inculpatul Nedelcu Florin Marius a primit suma de 15.000 lei, reprezentând o nouă tranșă din mită, fiind surprins în flagrant delict de organele de urmărire penală.

Pentru toate aceste apucături, dar și pentru faptul că a fost băgat în aceeași oală a corupției, primarul în funcție – Nicolae Bădănoiu va propune Consiliului local Videle schimbarea viceprimarului. În acest sens, intuim că acesta nu mai are zile multe în scaunul de vice, pe care l-a păstrat părăsind partidul care l-a făcut vedetă, pentru că majoritatea CL de la Videle nu-și va permite să piardă electoral, acum, în prag de alegeri, oricât de atașați ar fi consilierii PSD de inculpatul Nedelcu.

2 Comments

  1. ARE FATA DE NEVINOVAT,DAR NU E CAZUL SA FACETI DIN EL UN EROU.DACA-L SUNA DRAGNEA VINE IN GENUNGHI PANA LA ALEXANDRIA. GASITI ALT EXEMPLU MORAL PENTRU TINERII DIN TELEORMAN.

  2. Fetelor, iubim ziarul vostru, dar nu deveniti mercenare. In PSD curge ADN ul lui Visinescu care avea o problema mare cu LIBERTATEA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*