Nicolae Bădănoiu dă ”milităria” jos, la Videle!

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Nicolae BadanoiuLa Videle, a fost scandal mare pe tema mitei, pentru care viceprimarul Marius Florin Nedelcu a fost reținut 24 de ore, sub acuza că, la începutul lunii iunie 2015, a pretins suma de 45.000 lei de la un om de afaceri (denunțător în cauză), căruia i-a propus să-l sprijine în atribuirea unui contract finanțat de la bugetul local pentru construirea unor terenuri de sport sintetice în Videle.

Potrivit procurorilor DNA, vicele Nedelcu l-a convins pe omul de afaceri că verificarea modului de executare a lucrărilor este tot atributul primăriei, în calitate de beneficiar, și că nu vor fi probleme cu plățile. După ce a încasat arvuna, la data de 26 ianuarie 2016, inculpatul Nedelcu Florin Marius a primit suma de 15.000 lei, reprezentând o nouă tranșă din mită, fiind surprins în flagrant delict de organele de urmărire penală.

Pentru toate aceste apucături, dar și pentru faptul că a fost băgat în aceeași oală a corupției, primarul în funcție – Nicolae Bădănoiu va propune Consiliului local Videle schimbarea viceprimarului. În acest sens, intuim că acesta nu mai are zile multe în scaunul de vice, pe care l-a păstrat părăsind partidul care l-a făcut vedetă, pentru că majoritatea CL de la Videle nu-și va permite să piardă electoral, acum, în prag de alegeri, oricât de atașați ar fi consilierii PSD de inculpatul Nedelcu.

2 Comments

  1. ARE FATA DE NEVINOVAT,DAR NU E CAZUL SA FACETI DIN EL UN EROU.DACA-L SUNA DRAGNEA VINE IN GENUNGHI PANA LA ALEXANDRIA. GASITI ALT EXEMPLU MORAL PENTRU TINERII DIN TELEORMAN.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*