Niciun consilier local al Alexandriei nu s-a prezentat la instanţă

în Actualitate

Monica Vasilescu

casa de cultura alexandriaLa Secția Contencios Administrativ a Tribunalului Teleorman, pe 25 septembrie 2014, au avut întâlnire consilierii locali care au fost de acord cu trecerea Casei de Cultură ca bun aparținând domeniului public de interes local al municipiului Alexandria. 

Este vorba de pârâții: Consiliul local Alexandria și Primăria Alexandria (ca entități) și Abălaru Ion, Iotu Lucian, Tălpigă Stelică, Broșteanu Andreea, Cobârlie Silvia, Oprea Eduard, Curea Gina, Doncea Bogdan, Ghicică Maria, Mocanu Daniel, Neacșu Ionuț, Popescu Dan, Petcu Dragoș, Stancu Iuliana, Streinu Marius, Voicilă Florea, Neacșu Alexandru (individual), dar şi reclamantul Uniunea Generală a Sindicatelor din România (UGSR). La proces au venit doar apărătorii celor chemaţi în faţa instanţei, care şi-au expus punctele de vedere.

Dacă avocatul reclamantului a cerut un nou termen de judecată pentru a lua la cunoştinţă noile înscrisuri depuse la dosar, reprezentanţii primăriei au acuzat că se încearcă tergiversarea lucrurilor şi nu au fost de acord cu acest aspect. Cu toate acestea, preşedintele de şedinţă a decis să admită cererea UGSR şi a acordat o nouă înfăţişare. Cauza se va dezbate în data de 9 octombrie 2014.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*