Nepoata secretarei de la Colegiul Național ”Anastasescu” se vrea… secretară cu aportul mătușii?!

în Actualitate/Educatie

Monica Vasilescu

Colegiul national AnastasescuLa Colegiul Național ”Anastasescu” s-a scos recent la concurs un post de secretar. Ca toate locurile de muncă disponibile în ziua de astăzi, acesta este dorit de mai multe persoane, în special de acelea care nu au o pregătire adecvată, dar au la cine să apeleze pentru a le pune o vorbă bună. Chiar dacă postul liber este unul care se ocupă prin concurs, zvonurile spun că acesta este destinat unei persoane anume. Un cititor al ziarului ne-a descris mâhnirea care îl încearcă la auzul că testul care va avea loc în data de 4 martie este ”aranjat” în așa fel încât câștigătoare să fie actuala bibliotecară a liceului, Daniela Delcescu.

”Tot orașul știe că acest post, deși este scos la concurs public și deschis, este și destinat unei anumite persoane care a dispus de o „super pilă” undeva prin inspectoratul învățământului Teleorman, instituție care nu are nimic de-a face cu angajările personalului auxiliar în școli… cel puțin teoretic! Cu alte cuvinte, deși concursul se va ține 4 martie, cei din interiorul Colegiului Anastasescu, dar nu numai, știu că o notă foarte mare va lua Daniela Delcescu (deși generații întregi de elevi ai liceului făceau glume pe seama dezacordurilor verbale și lipsa literelor în cuvintele scrise de dânsa pe fișa de bibliotecă), și se va angaja pe postul de secretară. Menționez că este nepoata actualei secretare. Deși informația a fost scoasă pe site-ul posturi.gov.ro, dacă te duceai să îți depui dosarul, doamna secretară de la liceu, însărcinată cu primirea dosarelor, cu greu recunoștea că un post din cadrul liceului în care lucrează era scos la concurs, ba mai mult, actuala secretară, cu un tupeu inimaginabil, te poftea afară pe motiv că „este o aberație, nu este niciun concurs”, ne-a semnalat un cititor.

Rămâne de văzut dacă intuiția cititorului nostru dă roade și dacă, miercuri, la concurs, nepoata doamnei secretar de la Anastasescu va fi punctată în așa manieră încât să calce pe urmele mătușii sale.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*