liberinteleorman.ro

Nela Țigăneșteanu a învățat să se exprime

8 august 2015
Advertisement

nela tiganesteanuBârfe: Unii oameni au capacitatea de a se da ”pe brazdă”. De când ziarul Liber în Teleorman i-a atras atenția consilierului Nela Țigăneșteanu că, deși e româncă, nu prea cunoaște îndeaproape limba, aceasta a ales să se îndrepte.

Nu că acum ar scrie corect din punct de vedere al gramaticii, ci în sensul că nu mai scrie. Pe pagina sa de Facebook, acolo unde își postează trăirile, Nela a ales să nu mai facă gafe, drept care se exprimă… în imagini.

Chiar și așa, îi dăm doamnei consilier o bilă albă pentru că, până la urmă, înţelegerea și asumarea greșelii sunt condiţiile omului evoluat.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

George Drăghici, un politician mic cu frustrări mari

Următorul articol

La Slobozia Mândra, străzile pot fi la fel de proaste şi fără primar ales

Cele mai recente articole de Bârfe

Liviu Dragnea și-a ras mustața!

Advertisement Mustața lui Liviu Dragnea era foarte importantă. Pentru el. Atașamentul lui față de părul de deasupra buzei superioare a pornit încă

Există PLUS în Teleorman?!

Advertisement Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca,