Nela se numește, Țigăneșteanu este!

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

nela tiganesteanuTrimișii PSD prin diverse funcții au avut de îndeplinit un target la alegerile astea. Nu doar acum, însă mobilizarea actuală a părut mai puternică decât oricând. O regulă generală a fost aceea ca un reprezentant al partidului să nu se miște, pe tot parcursul zilei de votare, din preajma locului unde vin cetățenii să-și exercite dreptul de a alege.

Nela Țigăneșteanu, consilier județean, a avut și ea de păzit o secție. A vegheat-o atât de bine, însă, încât i-a depistat cu fraude și pe colegii săi de partid, fiind un fel de hoț care strigă hoții (cineva din PSD cunoaşte însemnătatea proverbului).

Cu un tip de comportament precum îl anunță chiar numele său, Nela s-a apucat să urle în fața secției de votare din comuna Năsturelu că inamicii politici ”cară” oameni la votare. Trepădușa roșie a arătat cu degetul trei-patru mașini pline cu electori aduși ispre la urne și reclama sus și, mai ales, tare că adusul cu forța la votat nu este tocmai în regulă.

“Hai sictir”, i-au spus, mai cu perdea, oamenii locului, care au nominalizat cărăușii: șeful organizației PSD din localitate, un apropiat al acestuia și alte exemplare din activul de partid cu trei trandafiri. Aşa a arătat ziua de 16 noiembrie pentru mulţi hoţomani ai partidului, care au învăţat de la Liviu Dragnea că cine ţipă mai tare… are dreptate. Nu-i frumos, domnilor ! Că s-a încins tărâța-n Nela e una. Mai grav este că, din păcate, în PSD, se înmulţesc nulităţile şi se răresc capacităţile.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*