NE(A)GUstorii cu „ciocoii” pe MANipulare

în Actualitatea politică

Monica Vasilescusimona man

Partidul lui Dan Diaconescu este ca o muscă fără cap, care s-a tot învârtit, până a ameţit. Nu s-a oprit oriunde, ci la putere, în braţele ciocoilor pe care i-a dat de pământ, la OTV, zi şi noapte (mai ales).

Pentru că nu a reuşit să-şi revină după închiderea “televiziunii poporului”, partidul de televizor a pus-o de un “pact cu Diavolul” şi, pe lângă faptul că l-a trimis în postul de secretar general adjunct al Guvernului pe Liviu Neagu, al doilea om din PP-DD, pe care premierul Victor Ponta a spus că îl recomandă “vocea şi talentul”, a reuşit să-i găsească un scaun confortabil şi Simonei Man, preşedinte al formaţiunii politice. Numită de Ponta şefă a Autorităţii Naționale pentru Turism, Simona Man are acum rang de secretar de stat şi toate voturile îndreptate către PSD, făcând NE(A)GUstorii cu „ciocoii” pe MANipulare.

 

 

 

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*