liberinteleorman.ro

Muzică și culoare… la Alexandria

11 iunie 2018

Tinerii din Alexandria și-au serbat evenimentul, ZIUA TINERETULUI, într-un cadru spectaculos și plin de culoare, sâmbătă, 09 iunie, numit COLOUR THE PARTY. Evenimentul, ajuns anul acesta la a treia ediție, reprezintă una din manifestările de succes ale municipiului Alexandria și este organizat de Primăria Alexandria, Consiliul Local al Muncipiului Alexandria, Consiliul Local al Tinerilor Alexandria și Royal Models Agency.

COLOUR THE PARTY a debutat începând cu ora 18:00, în Pădurea Vedea din Alexandria, cu un spectacol de muzică asigurat de DJ ADDYTZU și multe concursuri, care au încântat publicul de Ziua Tineretului.

Tinerii din Alexandria au participat la concursuri: de tras funia, de alergat în saci, de dans, de alergat cu spatele, de spart baloane, de genoflexiuni, etc, în urma cărora au primit foarte multe premii.

La ora 21:00, atmosfera a devenit incendiară, pe scena amplasată în Pădurea Vedea, făcându-și apariția 4 dansatori profesioniști, ce au atras privirile spectatorilor. Ei au dansat pe muzica de la KISS FM Party, mixată de DJ EMIL SAFTA, acompaniat de saxofonistul ”ANDU SAX” venit pentru prima dată în acest oraș.

Cel mai așteptat moment al serii nu a întârziat să apară nici la ediția a III-a ”Colour the party”, iar la ora 22:30, ONE MAN SHOW – MC TOM a dat startul împărțirii pudrei colorate. Toți cei prezenți au primit praful magic, pe care l-au spulberat la unison, într-o mare de culori care a făcut senzație printre cei tineri. Cu toții s-au distrat până la miezul nopții, având în preajmă persoane îndrăgite și muzică pe gustul lor. Și pentru că divertismentul e la cote înalte atunci când cei de la Kiss Fm mixează, aceștia vor reveni la Alexandria în curand, pentru alte petreceri în stilul care-i caracterizează.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Proiect educațional pentru reducerea și prevenirea abandonului școlar

Următorul articol

Demolările în cartierul I-uri continuă! Doreii lui Drăgușin au smuls un pom cu… escavatorul

Cele mai recente articole de Actualitate