liberinteleorman.ro

Mugurașii de Teleorman au câștigat trofeul Concursului Național ”Dialogul Artelor”, secțiunea dans popular

5 iunie 2015

Monica Vasilescu

livia vasilica (1)

Pe 4 iunie, la Casa de Cultură din Alexandria, a avut loc Concursul Național de Dans ”Dialogul Artelor”. livia vasilica (2)

Printre concurenți s-au aflat și micii dansatori ”Mugurași de Teleorman” ai Liviei Vasilică, participanți la categoria 11-14 ani.

Așa cum era de așteptat, la secțiunea dans popular, domeniu pe care micuții pregătiți de Livia și de Florina Vasilică îl stăpânesc cel mai bine, mugurașii de la Asociația Cultural-Artistică ”Liviu Vasilică” Alexandria au luat trofeul.

Distincția se alătură altor numeroase premii, pe care le-au obținut în cursul vremii cele două care au rămas, după Liviu Vasilică, să păstreze tradiția și să promoveze tehnicile dansului tradițional din Teleorman, așa cum marele folclorist a făcut întreaga sa viață.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Domnule deputat, sunteți un fariseu brevetat

Următorul articol

Deputatul Alin Bucur, dat pe spate de primul loc de muncă

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la