liberinteleorman.ro

Monitorizare video la Trivale-Moșteni

9 aprilie 2015

nicolae bocancilaAdministraţia locală din comuna Trivale-Moșteni a demarat lucrările de instalare a unui sistem de monitorizare video a principalelor zone de interes din comună. Scopul investiţiei îl constituie creşterea calităţii vieţii, prevenirea faptelor antisociale şi, de asemenea, obţinerea de probe juridice acolo unde va fi cazul.

Primarul comunei, Marius Nicolae Bocancilă, are certitudinea că această investiţie va creşte gradul de confort al cetăţenilor din punct de vedere al siguranţei stradale.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Paranghelie de ziua comunei Rădoiești

Următorul articol

AJOFM Teleorman organizează bursa locurilor de muncă

Cele mai recente articole de Actualitate