liberinteleorman.ro

Mituri despre spuma poliuretanică pe care ar trebui să le uiți

28 iulie 2022

Cu cât popularitatea spumei poliuretanice crește, cu atât apar și mai multe mituri menite să descurajeze utilizarea sa în izolări. Cu toate acestea, spuma poliuretanică rămâne în continuare o alegere grozavă pentru izolarea casei, iar de aceea nu ar trebui să te lași niciodată influențat de informațiile false care pot circula pe tema performanțelor spumei poliuretanice.

Pentru a te convinge că acest material reprezintă o alegere minunată pentru confortul termic oferit de casa ta, am contactat echipa de la IzoSun.ro iar împreună cu ei am dezmințit trei mituri care circulă în mediul online despre spuma cu celula inchisa

Descoperă și tu miturile greșite despre spuma poliuretanică și convinge-te că este alegerea optimă și pentru izolarea casei tale:

Spuma este asemănătoare cu vata bazaltică

Fiind atât de multe opțiuni disponibile pe piața cu materiale ce pot fi folosite pentru izolații, nu este întâmplător faptul că adesea au loc diferite confuzii și comparații. Astfel se explică faptul că multe persoane cred că spuma izolează doar cât vata bazaltică. Nimic mai fals.

În ceea ce privește performanțele pentru izolare, poate că spuma cu celulă deschisă poate fi asemănată cu vata bazaltică, însă nu este și cazul celei cu celulă închisă.

Coeficientul de izolare al spumei poliuretanice cu celulă închise este cu mult mai mare decât cel al vatei bazaltice, procentul fiind de până la 5 ori mai mare.

Drept urmare, este doar un mit și nimic altceva, fiind clar dezmințit prin cifre.

Este ușor de irosit

În general, spuma poliuretanică la tub nu este foarte grozavă și ar putea prezenta probleme precum măcinarea sau dizolvarea. Aceste probleme nu se întâmplă însă în cazul spumei pulverizate cu aparate speciale, care prezintă o calitate mult mai înaltă.

Aderența este perfectă, iar astfel acoperă fiecare milimetru ce necesită izolare, așa că etanșeitatea este, la rândul său, fără defect.

Drept urmare, o izolare cu spumă poliuretanică aplicată ca la carte va da dovadă de o durabilitate record. Mai exact, putem vorbi despre o rezistență de peste 80-100 de ani, ceea ce sigur îți va oferi liniște și satisfacție.

Alege să colaborezi și tu cu specialiștii de la IzoSun pentru o izolare cu spumă poliuretanică executată corect, calitativă și mai ales durabilă.

Spuma poliuretanică nu își merită prețul

Sigur, prețul spumei poliuretanice cu celulă închisă nu este întocmai foarte mic. Dar asta nu înseamnă că nu merită să faci o astfel de investiție, ci dimpotrivă, ai numeroase motive pentru a face asta. Cu toate acestea, circulă adesea că spuma poliuretanică ar costa mai mult decât ar trebui.

Ei bine, nu uita de coeficienții de performanță pe care spuma poliuretanică cu celulă închisă îi are. Altfel spus, vorbim despre un material care își păstrează proprietățile pe o perioadă de zeci de ani, iar în tot acest timp vei face, de exemplu, economii la partea de încălzire a locuinței. Drept urmare, investiția va fi recuperată în doar câțiva ani de la aplicarea spumei cu celulă închisă pe pereți. Sună bine? Trebuie să o folosești și tu.

Alege spuma poliuretanică de la IzoSun și cu siguranță vei descoperi numeroase alte beneficii importante.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Drept la replică Primăria Alexandria

Următorul articol

Mircea Barbu – corespondent de război – prezent la Școala de vară organizată de EUROPE DIRECT

Cele mai recente articole de Timp liber

Cele mai palpitante jocuri de masă de cazinou

Lumea cazinourilor este plină de excitație și emoție, iar jocurilede masă reprezintă inima acestei experiențe. În fiecare colț al globului, jucători pasionați se adună la mesele de craps, pai gowpoker, ruletă și baccarat pentru a încerca norocul și a se bucurade atmosfera vibrantă. Fiecare joc are propria sa atracție șicomplexitate, oferind jucătorilor șansa de a experimentaadrenalina jocului de cazino într-o formă pură. Jocurile de masăde cazinou sunt o activitate distractivă și captivantă care poateoferi jucătorilor șansa de a câștiga bani mari. Există o varietatede jocuri de masă disponibile, fiecare cu propriul său set de reguli, strategii și bonus fara depunere! Iată cele mai palpitatnejocuri de masă din cazinouri: Craps Craps este unul dintre cele mai animate jocuri de masă din cazinouri, caracterizat de strigăte entuziaste și aruncări de zaruripline de suspans. Este un joc social, în care jucătorii pariază perezultatul aruncării unui zar sau pe o serie de aruncări. Atmosfera în jurul mesei de craps este mereu incendiară, cu jucători entuziaști care își împărtășesc bucuria sau dezamăgireaîn funcție de rezultat. Unul dintre aspectele fascinante ale craps-ului este varietateaimpresionantă de pariuri disponibile. De la „Pass Line” și „Don’t Pass Line” la „Come” și „Don’t Come”, jucătorii au multiple opțiuni strategice. Acest aspect