Miss și Mister Alexandria 2018

în Actualitate

Sfârșitul toamnei aduce în municipiul Alexandria o zi de sărbătoare în care frumusețea va fi ridicată la nivel de artă. În data de 23 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, la Restaurant „Potcoava de Aur” – Sala Rotundă, Royal Models Agency, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alexandria și Consiliul Local al Tinerilor Alexandria, organizează cea de IV-a ediție a evenimentului MISS ALEXANDRIA. Anul acesta seara evenimentului aduce și o noutate, organizarea MISTER ALEXANDRIA – Ediția I.

Tineri talentați și curajoși vor învălui scena în valuri de mister, concurând pentru titlul de Miss și Mister Alexandria. Potrivit proiectului, la concurs se vor putea înscrie tineri cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, cu domiciliul stabil în Alexandria sau care sunt elevi sau studenți ale unitaților de învățământ alexandrene.

Participanții la concursul Miss și Mister Alexandria 2018 vor fi punctați de juriu, format preponderent din persoane cu pregătire de specialitate, în funcție de cum se vor prezenta la probele de concurs, precum: prezență scenică, defilare în costum popular, având în vedere că evenimentul se desfășoară în anul centenarului, interviu de personalitate, test de cultură generală, probă de aptitudini și prezentarea ținutei de seară.

De reținut este faptul că seara cuprinde două evenimente, organizatorii începând cu evenimentul MISTER ALEXANDRIA care se va desfășura în prima parte. Decernarea premiilor se va realiza într-o atmosferă magică și plină de emoție, care va încununa unul din concurenți cu titlul de Mister Alexandria 2018, dar totodată și mai spectaculoasă pentru toți cei prezenți prin prisma concertului oferit de băieții de la trupa NOAPTEA TÂRZIU.

Cel de-al doilea eveniment pune în prim plan partea feminină a evenimentului, în care concurentele se vor întrece în cursa pentru marele premiu. Și aici publicul va avea parte de o surpriză, concertul asigurat de SPEAK & ȘTEFANIA. Trebuie amintit faptul că fata care va câștiga titlul de Miss Alexandria 2018 va reprezenta orașul în luna Mai 2019 la Craiova în finala concursului Miss Royal Models Romania – Ediția a XIV – a.

Va fi o competiție plină de emoție și bucurie, în care toți participanții vor fi premiați, însă doar doi vor purta numele de Miss și Mister Alexandria 2018. Să nu uităm că publicul, prin susținerea cu cat mai multe aplauze, pe tot parcursul evenimentului, va face ca încă doi participanți să câștige premiile de Miss și Mister Popularitate 2018.

Organizatorii invită publicul să urmărească un regal de frumusețe în care tendințele sezonului următor, frumusețea și bunul gust sunt ridicate la nivelul de artă. De prezentarea evenimentului se va ocupa Tom Crîngureanu – One Man Show MC TOM, iar de muzică Dj Emil SAFTA de la Kiss Fm Party.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*