Miss Alexandria, ca un show erotic!

în Actualitatea politică/Administratie

Primăria Alexandria a organizat și în acest an un concurs straniu, intitulat Miss Alexandria, finanțat din bani publici. În motivarea evenimentului, așa cum a fost ea prezentată Consiliului Local Alexandria, concursul de frumusețe era descris drept parte a “vieții culturale” locale. Mai mult, tot în documentul cu pricina s-a scris în limbaj de lemn despre “dorința de a încuraja interacțiunea umană dintre tineri și de a-i convinge să petreacă cât mai puțin timp în fața calculatorului și de a continua acest concurs între tinerele din Municipiul Alexandria, militând pentru o viață reală, și nu una virtuală”.

Așa că s-a aprobat ediția a cincea a concursului de Miss Alexandria și, ca să nu mai vadă tinerii trupuri goale la TV și pe Internet, li s-a adus show-ul erotic în viața reală. Cel puțin asta rezultă din fotografiile postate pe o rețea de socializare de Primăria Alexandria. Trupuri aproape goale, dansând lasciv au fost motiv bun pentru tineri să lase calculatorul și să intre în viața reală cu mult entuziasm.

Desigur, oficial, concursul e unul potrivit pentru copii și e, în sine, o petrecere. Ce să vezi? Copiii, unii dintre ei chiar participanți, pentru că și minorele de 14 ani s-au putut înscrie (cu acordul părinților), au avut prilejul inedit de a vedea goliciunea în toată splendoarea ei.

Ba mai mult decât atât, copile de maxim 15 ani, îmbrăcate sumar, au fost postate pe rețele de socializare pentru a fi “poftite” de publicul matur. Și ne mai întrebăm de ce e societatea bolnavă, de vreme ce din banii noștri se sponsorizează un show erotic de toată frumusețea cu… minore în rolurile principale.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. Foarte bine..Si tovarasii stiu sa se distreze:)))) Nu v-ati plictisit sa criticati PSD-ul? Obsesia asta fata de PSD a ajuns sa ma plictiseasca..

  2. Spectacol de voieurism și exhibiționism pentru pedofili sub acoperire, un spectacol care promovează prostituția în rândul minorilor, în mod legal.Nu sunt un radical sau conservator,insa ceea ce am vazut, imi ridica semne de intrebare despre moralitatea conducerii primariei Alexandriei.

  3. Da nici fetele nu par sa aiba o problema majora prezentandu-se in chiloti la o competitie locala. Ele nu au parinti? Iti vezi fata dezbracata in fata scolii, nu ti se pare ciudat?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*