Mircea Dumitrescu – un ecologist convins

în Bârfe

dumitrescuAdministratorul județului are și pământuri, și afaceri pe măsura capacității sala extraordinare de muncă. Dar pentru că ne-a obișnuit să fie mereu suprinzător – la modul plăcut, evident – Mircea Dumitrescu este și proprietarul spălătoriei ecologice din Alexandria de pe strada Cuza Vodă, demostrând că spiritul întreprinzător nu-l părăsește nici în somn. Iar orientarea către partea ecologică nu poate decât să ne pună pe gânduri, pentru că niciodată nu ne-am fi imaginat despre Dumitrescu faptul că ar fi un vizionar atent la protejarea mediului înconjurător. Felicitări și la cât mai multe afaceri! Ecologice, evident…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. mda o spalatorie ecologica de creiere, fara injectii sau alte pastile sau substante. Doar un maestru papusar si cativa manipula[n]ti.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*