Minus! Adrian Carabet face gesturi umanitare din rațiuni politice

în Bârfe

carabetCarmen Dumitrescu

Despre Adrian Carabet n-a auzit nimeni până acum. Aflăm și noi, cu oarecare surprindere, că e un om de afaceri prosper, cu o avere semnificativă, dispus să facă orice e necesar pentru a pune mâna pe o funcție politică. Totuși, înainte de implicarea lui în zona obscură a politicii autohtone, Adrian Carabet se ocupa cu o fundație umanitară, prin intermediul căreia încerca să ofere sprijin celor mai puțin fericiți. Și a insistat că fundația respectivă e singura lui preocupare și că binele pe care îl face n-are legătură decât cu mărinimia și altruismul personal. Asta ne-a impresionat. Abia ulterior, însă, am aflat că acest personaj a purtat negocieri cu absolut toate partidele politice, în vederea definirii unei candidaturi. N-ar fi fost nici asta o problemă. Dar să spui că rolul tău definitoriu e să hrănești săracii, în timp ce cauți moduri de a-i jefui, nu se face, domnu’ Carabet! Și de la noi, aveți un mare Minus. Nu de alta, dar e pe măsura dezamăgirii…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. am vazut multe comentarii,dar si distribuiri,mai ales din partea d-nei consilier Gina Frumosu,dar mai bine ar trebui sa se uite in ograda lor,pentru ca dl Adrian a facut mult bine,dar ei nu au fost in stare sa ajute colegii de partid care i-au pus acolo,AR TREBUI SA LE FIE RUSINE,PRIMARUL SI ECHIPA LUI NU SE COMPARA CU ADRIAN,DAR MAI E PUTIN SI VINE VREMEA DECONTULUI,VOR PIERDE ALEGERILE,VOR ZBURA,SI ,APOI,MAI SINT DOSARE PENALE PE ROL,SI MAI VOR VENI ALTELE .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*