liberinteleorman.ro

MINORĂ DISPĂRUTĂ!

18 august 2017

Solicităm sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei minore în vârstă de 15 ani, reclamate ca fiind dispărută de la domiciliu.

Minora Tumbea Corina Ștefania, în vârstă de 15 ani, născută la data de 21.10.2001 în municipiul Roșiorii de Vede, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicului său din Roșiorii de Vede  unde stătea pe perioada vacanței de vară în noaptea de 16/17.08.2017 și de atunci nu a mai putut fi contactată de membrii familiei care au reclamat dispariţia. Însă, aceasta a luat legătura cu un verișor prin intermediul Messenger de la Facebook, transmițându-i acestuia că este bine, dar nu vrea să-i spună unde se află, după care i-a blocat accesul la rețea.

Minora are asupra ei un telefon mobil folosind o cartelă cu numărul 0760822084 și nu are cartea de identitate, bunuri  sau alte valori. Nu se cunosc obiectele vestimentare în care era îmbrăcată.

Semnalmente:

  • înălţime – 1,65 m
  • greutate 60 kg
  • faţa ovală
  • ochii căprui
  • păr șaten, lung

Nu are tatuaje, semne particulare, defecte de mers sau vorbire.

Totodată  i-a fost identificat contul de pe rețeaua de socializare “Facebook” –  « Corina Stefanya »..

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166 – Biroul Urmăriţi sau 0247466303, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pe tine cine te minte? – Când Inspectoratul pentru Situații de Urgență e mințit de Primăria Alexandria, minciunile politice par apă de ploaie

Următorul articol

Audieri în dosarul TelDrum. Petre Pitiș este la DNA

Cele mai recente articole de Actualitate