Ministrul Transporturilor este roșiorean!

în Actualitatea politică

costescuCarmen Dumitrescu

Propunerea lui Dacian Cioloș pentru cârma Ministerului Transporturilor este, se pare, un teleormănean. Dan Marian Costescu este născut și crescut în Roșiorii de Vede, numărându-se printre teleormănenii care au avut realmente rezultate profesionale de excepție. La cei 46 de ani ai săi, roșioreanul se poate lăuda cu faptul că a  înfiinţat, dezvoltat şi condus companii de inginerie feroviară, precum Forschung Mess – und Daten-Technik Zentrum (Germania) şi Sistematic Engineering (România). Potrivit CFR, acesta “a fost responsabil individual sau în echipe complexe, pentru strategiile de achiziţie, restructurare, repoziţionare pe piaţă sau integrare în structura dorită de acţionariat, ori autoritatea tutelară a unor companii precum: Romvag (România), Karsdorfer Eisenbahn – KEG/Cale Ferată Privată (Germania), Autoritatea Feroviară Română (AFER)”.

Mai mult, el are și o avere considerabilă până în acest moment, una dintre proprietățile sale imobiliare fiind localizată în Roșiorii de Vede. Este vorba despre o locuință moștenită.

Se pare că Teleormanul este tot mai bine reprezentat în structurile de conducere naționale și că sunt destui teleormăneni care au reușit să facă lucruri frumoase cu viața lor. Poate tocmai de aceea, teleormănenii nu mai vor să audă de ei.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. ”Se pare că Teleormanul este tot mai bine reprezentat în structurile de conducere naționale și că sunt destui teleormăneni care au reușit să facă lucruri frumoase cu viața lor. Poate tocmai de aceea, teleormănenii nu mai vor să audă de ei.”
    Cât de multă dreptate ai!!! Cine are nevoie de cei care reușesc? Doar cei care prețuiesc competența, excelența!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*