liberinteleorman.ro

Ministrul Sănătății este așteptat mâine într-o vizită de lucru în Teleorman. SURSE: va fi pus în funcțiune aparatul de testare pentru COVID-19

Advertisement

Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, este așteptat în cursul zilei de mâine într-o vizită de lucru în județul Teleorman. Potrivit unui comunicat oficial transmis de Prefectura Teleorman, miercuri, 22 aprilie, în cursul după-amiezii, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, va fi prezent în județul Teleorman împreună cu secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. Programul oficial cuprinde o vizită la Spitalul Caritas Roșiorii de Vede, spital suport pentru bolnavii de COVID-19, și o oprire la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman. La sediul DSVSA Teleorman, Ministrul Sănătății va fi însoțit de Președintele ANSVSA, Robert Chioveanu.

Din sursele noastre, vizita ministrului Sănătății în Teleorman marchează, de fapt, punerea în funcțiune a aparatului de testare Real Time PCR. Aparatul a fost adus în județul Teleorman pe data de 3 aprilie și de atunci a fost lăsat să se depună praful pe el, de vreme ce nimeni nu avea competența de a-l folosi. Au fost trimise, însă, în vederea pregătirii, la București mai multe cadre medicale din Teleorman, astfel că putem presupune că acestea au asimilat până acum cunoștințele necesare utilizării aparatului și îl pot pune în funcțiune.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Centrele de carantină din Teleorman se golesc: doar 113 persoane mai beneficiază de cazare sub protecția statului

Următorul articol

Înmormântarea organizată de primarul din Zimnicea, studiu de caz pentru Parchet!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică