Ministrul Sănătății este așteptat mâine într-o vizită de lucru în Teleorman. SURSE: va fi pus în funcțiune aparatul de testare pentru COVID-19

în Actualitatea politică/Administratie

Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, este așteptat în cursul zilei de mâine într-o vizită de lucru în județul Teleorman. Potrivit unui comunicat oficial transmis de Prefectura Teleorman, miercuri, 22 aprilie, în cursul după-amiezii, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, va fi prezent în județul Teleorman împreună cu secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. Programul oficial cuprinde o vizită la Spitalul Caritas Roșiorii de Vede, spital suport pentru bolnavii de COVID-19, și o oprire la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman. La sediul DSVSA Teleorman, Ministrul Sănătății va fi însoțit de Președintele ANSVSA, Robert Chioveanu.

Din sursele noastre, vizita ministrului Sănătății în Teleorman marchează, de fapt, punerea în funcțiune a aparatului de testare Real Time PCR. Aparatul a fost adus în județul Teleorman pe data de 3 aprilie și de atunci a fost lăsat să se depună praful pe el, de vreme ce nimeni nu avea competența de a-l folosi. Au fost trimise, însă, în vederea pregătirii, la București mai multe cadre medicale din Teleorman, astfel că putem presupune că acestea au asimilat până acum cunoștințele necesare utilizării aparatului și îl pot pune în funcțiune.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*