liberinteleorman.ro

Ministrul Mediului – Tánczos Barna vine în Teleorman să adune gunoaie

Advertisement

Ministrul Mediului – Tánczos Barna vine în Teleorman pentru a participa la o acțiune de mobilizare generală de colectare a deșeurilor aruncate la întâmplare.

Evenimentul va avea loc miercuri, 31 martie 2021, începând cu ora 9.00. Persoanele care doresc să se alăture activităților de curățenie generală demarate în tot județul sunt invitate la sediul primăriei din comuna/orașul în care locuiesc, între 9.00 – 9.30, unde vor primi toate materialele necesare acțiunii.
Partenerii acestei campanii sunt: A.D.I.- Managementul Deșeurilor, Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman, SC Polaris SA și Direcția Silvică Teleorman.

Acțiunea se numește „Teleorman, județ curat” și este inițiată de PNL Teleorman.
„Această acțiune, despre care v-am vorbit în urma cu aproximativ două săptămâni, are drept scop o mobilizare generală pentru colectarea deșeurilor aruncate la întâmplare, o curățenie generală care va schimba total aspectul județului nostru. Teleormănenii sunt oameni de bună credință, gospodari și mândri. Ceea ce vedem acum în localitățile din Teleorman și în zonele verzi ale județului nostru nu ne reprezintă. Natura sufocată de gunoaie nu ne mai poate bucura sufletul și privirea”, a transmis președintele PNL Teleorman – senatorul Eugen Pîrvulescu.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. cat de proasta trebuie sa fie lumea sa mearga la aceasta campanie..venim alaturide Polaris,pe care deja ii platim sa stranga gunoiul,sa i ajutam sa isi faca serviciul!cat de aberant sa fie sa mergi sa strangi gunoiul alaturi de cei platiti de tine sa faca asta?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident grav la Roșiorii de Vede: o persoană a ajuns la spital – FOTO

Următorul articol

Polițiștii au dat peste 100 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-covid

Cele mai recente articole de Actualitate