Ministerul Dezvoltării finanțează noi investiții în 16 localități din Teleorman prin PNRR

în Administratie

Ministerul Dezvoltării finanțează noi investiții în 16 localități din Teleorman, prin Planul Național de Redresare și Reziliență!

Proiectele finanțate au o valoare totală de 18.400.000 lei și au fost depuse în cadrul primei runde de atragere de fonduri pe componentele Valul Renovării și Fondul Local din PNRR.

„Comunele din Teleorman se dezvoltă, începând de la eficientizarea energetică, până la reabilitarea unităților de învățământ, iar Planul Național de Redresare și Reziliență reprezintă o susținere financiară substanțială în acest context.
Desigur, în mediul rural vorbim și de alte proiecte finanțate prin programe diferite, dar și cu fonduri europene, investiții pe care le voi prezenta, punctual, pe măsură ce vor fi realizate.

În continuare sunt alături de autoritățile publice locale și le asigur de toată susținerea mea în demersurile realizate pentru dezvoltarea comunităților din Teleorman”, potrivit unui comunicat de presă semnat de senatorul Eugen Pîrvulescu – PNL Teleorman.Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*