liberinteleorman.ro

Militanții USR – PLUS legitimați de Poliția Locală Alexandria

Advertisement

Monica Vasilescu

În capitala roșie a Teleormanului culorile altor formațiuni politice, în afară de PSD, sunt dispuse la decolorare prin metodele ceaușiste ale partidului unic. La Alexandria lui Drăgușin, cei care încearcă să arate și o altă forță, pe lângă cea pesedistă, sunt luați la întrebări mai ceva decât pe timpul comuniștilor. Astăzi, spre exemplu, în centrul municipiului, câțiva tineri de la Alianța USR-PLUS au strâns semnături pentru alegerile europarlamentare, așa cum trebuie să facă orice partid care vrea să aibă candidați la acest scrutin, din luna mai 2019. Aceștia au fost legitimați de Poliția Locală din Alexandria, care le-a pus în vedere că ar exista o hotărâre de consiliu local prin care acțiunile politice se pot desfășura doar pe platoul din fața fostei case de cultură.

Coordonatorul campaniei electorale al Alianței USR-PLUS în Teleorman și unul dintre membrii Grupului de Inițiativă Județean al PLUS, Aurel Fierăscu, ne-a spus că nu au primit aprobare de la Primăria Alexandria pentru amplasarea unui cort pentru strângere de semnături, motivul fiind acela că nu există cadru legal, după cum le-au explicat cei de la administrația publică. La Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele nu au întâmpinat probleme în acest sens, primind aprobările necesare amplasării cortului, strâgerea semnăturilor din mers neavând nevoie de reglementare…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Deputații de Teleorman – Violeta Răduț și Valentin Boboc s-au împotrivit creșterii alocațiilor pentru copii

Următorul articol

12 cartușe trase de polițiști, în Alexandria, după un șofer beat la volan

Cele mai recente articole de Actualitatea politică