liberinteleorman.ro

Miercuri se închide drumul între localitățile Cernetu și Alexandria

14 martie 2017

Consiliul Județean Teleorman anunță că, în data 15 martie 2017, în intervalul orar 1000 – 1500, pe sectorul de drum județean DJ 504, între localitățile Cernetu și Alexandria, circulația rutieră va fi închisă în totalitate, în vederea verificării și calibrării aparatului radar din dotarea poliției rutiere, de către Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman, Serviciul Rutier.

Circulația autovehiculelor va fi deviată pe traseul drumului județean DJ 506 – Cernetu-Vitănești-Alexandria sau DN 51 – Alexandria-Smârdioasa-Cernetu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Autorul Paul C. Șchiopu a scos de sub tipar cartea „Agricultura și industria alimentară la sfârșitul secolului XX și începutul secolului XXI, în județul Teleorman”

Următorul articol

Primarul de la Orbeasca a câștigat procesul cu ANI

Cele mai recente articole de Actualitate