Microbuz răsturnat în localitatea Scurt Mare: planul roșu a fost activat!

în Actualitate/Administratie/Politie

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat cu puțin timp în urmă în localitatea Scurtu Mare din județul Teleorman. Medicii spitalului județean din Alexandria așteaptă să primească în îngrijire mai multe victime și, din sursele noastre, rezultă că șoferul a decedat.

Potrivit ISU Teleorman, se pare că numărul pasagerilor a impus activarea Planului Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. În zonă, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu modul de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulantă.

Potrivit informațiilor primite în acest moment, vorbim despre 17 persoane care se aflau în microbuz, iar șoferul a decedat. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria spun că așteaptă să primească 6 victime cu traumatisme multiple.

Poliția susține că o cauză a accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*