liberinteleorman.ro

Top trenduri de cazino anunțate pentru 2022

8 februarie 2022

De la an la an, industria jocurilor de noroc se dezvoltă într-un ritm alert și le aduce jucătorilor inovații pe măsură – iată trendurile anunțate deja pentru 2022!

Trenduri la cazino în 2022 – ce îi așteaptă pe pariori?

Peisajul jocurilor de noroc de astăzi pare de nerecunoscut față de începuturile modeste ale industriei – dacă, acum câteva decenii, pariorii aveau la dispoziție câteva aparate mecanice și 2-3 mese prăfuite de ruletă sau poker, astăzi, situația la zi ne arată cu totul altceva. Statista, una dintre cele mai mari platforme de statistică din lume, aproxima valoarea globală a sectorului de jocuri de noroc online la peste 66.7 miliarde de dolari în 2020, preconizând că va ajunge la 92.9 miliarde în 2023.

Iată-ne aici, practic, la jumătatea drumului – jocurile de noroc sunt astăzi mai inovatoare, distractive și profitabile ca oricând. Dacă vrei să fii pregătit înaintea altor pariori, iată top trenduri anunțate în 2022 la cazino și cum te pot ajuta la următoarea sesiune de joc:

Plățile crypto iau cu asalt industria

Pe plan internațional, a început să prindă avânt plata la cazino folosind diverse criptomonede, atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC) fiind cele mai populare metode. Dacă până nu demult, criptomonedele nu erau văzute deloc cu ochi buni, atitudinea se schimbă treptat în 2022.  Numeroase platforme de gaming și cazino văd avantajele de a implementa monede digitale la păcănele sau la mesele de ruletă și blackjack – plăți rapide, uneori chiar instante, comisioane mici, grad mai mare de anonimitate față de plata prin cardul bancar etc.

Realitatea virtuală este aici

Realitatea virtuală (VR) dar și realitatea augmentată (AR) au început să fie folosite din ce în ce mai mult în diverse ramuri ale vieții noastre. Compania IKEA, de exemplu, a lansat recent o aplicație, IKEA Place, care permitea clienților să încerce virtual diverse piese de mobilă și să vadă în timp real cum ar arăta obiectele respective în propriul spațiu.

Ei bine, același trend poate fi sesizat și la jocurile de cazino. Anunțul companiei Facebook/Meta Platforms în legătură cu metaversul i-a inspirat pe foarte mulți să valorifice potențialul realității virtuale. Există platforme de cazino mari ca PokerStars, de exemplu, care oferă jocuri VR, mai precis poker digital, în care pariorii își pot crea propriile avataruri 3D și interacționa în timp real cu alți participanți.

Mai multe bonusuri de cazino acordate în bani cash

Fie că ești parior începător sau client fidel al platformelor de gambling online, cu siguranță înțelegi importanța unor bonusuri atractive. În fond, promoțiile cazinourilor te pot ajuta să-ți rotunjești veniturile, să scazi gradul de risc sau chiar să prelungești sesiunea de joc.

Un trend important în 2022 este ca operatorii de jocuri de noroc să ofere mai multe bonusuri cash. Explicația este simplă – operatorii încep să înțeleagă faptul că jucătorii se simt descurajați de cerințele de rulaj mari asociate bonusurilor clasice și vor să-și schimbe politica de recompensă. La nivel global, trendul se simte din ce în ce mai mult, însă, în România, deocamdată nu a prins destul teren.

Cu toate acestea, dacă lucrurile se vor schimba, pariorii români vor putea încasa diverse bonusuri de cazino (bonus la prima depunere, rotiri gratuite) direct în bani reali pe care îi pot retrage în contul bancar, fără să mai fie nevoie să ruleze valoarea bonusului și/sau a depunerii de mai multe ori înainte (25x, 35x etc.).

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum joci gratis la cazino online – ghid util pentru începători

Următorul articol

Creșteri enorme la asigurările auto – Cum intervine ASF – Interpelare adresată de senatorul Dănuț Cristescu

Cele mai recente articole de Timp liber